Uw bedrijfsevenement goed geregeld bij Het Catshuis Leeuwarden

Een unieke locatie in het centrum van Leeuwarden, een ervaren team, overheerlijke hapjes & drankjes én een goede ambiance. Bij Het Catshuis in Leeuwarden is alles aanwezig om van uw bedrijfsevenement een groot succes te maken. Wij faciliteren alles van vergadering, tot bedrijfsborrel of kerstgala. Benieuwd naar de mogelijkheden? We nemen graag persoonlijk alle mogelijkheden door.

Bel mij terug voor een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met een eventmanager bij Het Catshuis. Tijdens een kennismaking nemen we alle opties, zalen, catering, muziek en meer met u door. Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

Heeft u dringende vragen? Dan kunt u ons het beste bereiken door te bellen naar 06 – 421 955 93.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles voor uw evenement tot in de puntjes geregeld

Bij Het Catshuis doen we er alles aan om van elk evenement een succes te maken. Hierbij houden we rekening met uw wensen en voorkeuren. Alles is mogelijk bij Het Catshuis. We denken graag met u mee over aankleding, catering, muziek en meer. Onze eventmanager stelt graag samen met u een plan op zodat geen detail over het hoofd wordt gezien.

Catering tijdens uw bedrijfsfeest

Onze chef en keukenmanager staan voor u klaar om ook de catering goed te regelen. Er zijn vele mogelijkheden om zoete of hartige hapjes te serveren, kies bijvoorbeeld voor een high tea arrangement, uitgebreid dinerbuffet, à la carte dineren of een walking dinner. Geef tijdens de voorbereiding uw voorkeuren en dieetwensen door. Onze zalen zijn voorzien van eigen barren, we nemen graag de mogelijkheden met u door over het serveren van verschillende dranken.

Uw evenement op een unieke monumentale locatie

Bij Het Catshuis maken we alles mogelijk! Maar een perfecte locatie is natuurlijk ook nodig. Ons Boutique Hotel beschikt over verschillende zalen, van verschillende formaten. Het is daardoor mogelijk om evenementen te organiseren met groepen tot 500 personen, zonder dat het te vol wordt of juist te leeg aanvoelt. Nieuwsgierig hoe de locatie van uw volgende evenement in Leeuwarden er uitziet? Maak dan een afspraak om vrijblijvend te komen kijken of bekijk de video voor een korte sfeerimpressie.

Het Catshuis is gevestigd aan de Nieuwstad in Leeuwarden, op de hoek met de Kleine Kerkstraat. Het is slechts 2 minuten lopen van en naar de parkeergarage onder het Oldehoofsterkerkhof.

Organiseer uw evenement bij Het Catshuis

Klaar om van uw volgende bedrijfsevenement een succes te maken? Maak eenvoudig online een afspraak met onze eventmanager. Liever even bellen? Geen probleem. Voor vragen over het organiseren kunt u het beste bellen naar 06 – 421 955 93.

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden