“Bijzonder vergaderen in Boutique Hotel Catshuis”

Vergaderen in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland 2017-12-06T19:56:27+00:00

De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. Boutique Hotel Catshuis is zo’n locatie waar u een effectieve vergadering of teamuitje kunt organiseren. Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Leeuwarden, waar vele mogelijkheden zijn voor een zakelijke bijeenkomst op maat?
Boutique Hotel Catshuis is dan precies wat u zoekt!

Een inspirerende vergadering in hartje centrum

Een bedrijfstraining, conferentie of vergadering is pas geslaagd als de organisatie en ambiance eromheen ook in orde zijn. En dat zit zeker goed bij Boutique Hotel Catshuis. Een monumentaal pand heeft zo haar charme en dat merkt u al zodra u binnen komt. De inrichting van de zalen is stijlvol vanwege het kleurenspel, de marmeren vloeren en de ornamenten. Toch hangt er een informele en warme sfeer, waardoor u zich snel op uw gemak voelt. De ruimtes zijn voorzien van hoge ramen, waardoor er veel lichtinval is en u heeft uitzicht op de gezellige winkelstraten van Leeuwarden.

Arrangementen

Faciliteiten

* Verplichte velden

Tot in de puntjes verzorgd
Er zijn dan ook vele mogelijkheden om de vergadering precies volgens uw wensen door ons te laten verzorgen. U kunt met een klein of groot gezelschap bij ons vergaderen. Hierin is dan ook maatwerk mogelijk op het gebied van aankleding en catering, maar ook het serveren van hapjes drankjes bij een bepaald thema van uw bijeenkomst. Een lunch-, of dinerbuffet kan desgewenst ook in één van de andere sfeervolle zalen plaatsvinden. Wij houden bij de bereiding van de gerechten altijd rekening met de verschillende seizoenen.  Teambuilding valt ook onder de mogelijkheden die wij aanbieden, er zijn vele activiteiten in Leeuwarden die teamgeest ten goede komen.

Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten
Een andere mogelijkheid van een zakelijke bijeenkomst is een bedrijfsfeest. Het is namelijk de ideale gelegenheid om samen met collega’s te ontspannen en te genieten van de gezelligheid en natuurlijk goede muziek. Boutique Hotel Catshuis beschikt over meerdere zalen in verschillende stijlen waardoor uw bedrijfsfeest zeker zal slagen! Wilt u meer weten? Bekijk dan de pagina over feesten.

Meer weten over de mogelijkheden van zakelijke bijeenkomsten bij Boutique Hotel Catshuis? Neem dan gerust contact met ons op en vermeld daarin uw wensen en budget, zodat wij u een passende offerte kunnen toesturen.

 •   

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017

    

  thumb Michel Pols
  7/03/2017
 •   Voor een heerlijke Sipelsop om op temperatuur te komen. In het voorjaar voor de gezellige borrel op het terras.

  thumb Anna-Frouk Hoogsteen
  4/11/2017

    

  thumb Yvonne Bitter-Cornelis
  3/21/2017
 •   Op 28 januari 2017 hebben we erg genoten van een mooie avond tijdens ons studentengala in het Catshuis. Wellicht zien jullie ons nog wel eens terug! Liefs Studentenvereniging Osiris.

  thumb Linn Starmans
  2/02/2017

    

  thumb Kirsten van der Veen
  1/21/2017
 •   Super locatie op een mooie plaats in onze hoofdstad 👍👍👍

  thumb Robert Reumermann
  1/19/2017

    

  thumb Helga Boersma
  1/19/2017
 •   Prachtig!

  thumb Roderick Norbruis
  1/18/2017

    

  thumb Grietje Smits
  1/18/2017
 •   

  thumb Cindel Jonker
  1/18/2017

    

  thumb Sanne van der Geest
  1/18/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: