“Een onvergetelijke mooiste dag van uw leven”

Trouwen in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland 2017-12-06T19:53:18+00:00

Gefeliciteerd, u gaat trouwen! Een bruiloft wordt door velen beschouwd als de mooiste dag van hun leven. Bij een trouwfeest komt veel regelwerk kijken en daar bent u waarschijnlijk ook al druk mee bezig. Welke locatie gaat het worden, hoeveel gasten gaan we uitnodigen en wat voor bruidstaart willen we? Dit is maar een greep uit de uitdagingen die u te wachten staan. Maar het zijn wel geweldige uitdagingen die we graag met u aangaan om een onvergetelijke bruiloft voor u te realiseren. Ontdek hieronder wat Boutique Hotel Catshuis zo bijzonder maakt als trouwlocatie.

Trouwlocatie in Leeuwarden waarvan uw hart sneller gaat kloppen

Boutique Hotel Catshuis is een trouwlocatie die één en al romantiek uitstraalt. De ruimtes hebben een sfeervolle en kleurrijke inrichting, waar u wordt verrast door fraaie historische elementen. Een trouwlocatie in een monumentaal pand waar u graag uw gasten ontvangt. Zodra u binnen komt dan is het liefde op het eerste gezicht. Een trouwlocatie waar u maar al te graag elkaar het jawoord wilt geven en een onvergetelijk trouwfeest wilt vieren. Bij Boutique Hotel Catshuis kunt u de ceremonie,receptie, diner en het trouwfeest op dezelfde locatie organiseren. Dit is ideaal want u hoeft niet van de ene naar de andere locatie te reizen. De kracht van Boutique Hotel Catshuis is niet alleen haar charme en mogelijkheden, maar ook de locatie die zich in het hart van Leeuwarden bevindt. En er is nog meer…

Een ontspannen bruiloft voor de toekomstige Mr en Mrs
Tijdens uw trouwdag wilt u onbezorgd kunnen genieten van alle romantiek en blijdschap die u te wachten staat. Hoe fijn is het dan om een betrouwbare partij te hebben die de gehele bruiloft voor u kan organiseren? Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van bruiloften en daarom weten wij precies waar u terecht kunt voor bruidsjurken, de lekkerste bruidstaarten en de styling van uw trouwfeest. Natuurlijk kunnen we ook de volledige organisatie op onze locatie uit handen nemen. Dat voorkomt heel wat stress, waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten. U houdt bovendien dezelfde contactpersoon tijdens het hele traject, dat is wel zo’n prettig gevoel.

Reserveren >

Een huwelijksnacht in een romantische suite
In het voorjaar van 2018 is het ook mogelijk om te blijven overnachten in Boutique Hotel Catshuis. In de bruidssuite is het heerlijk vertoeven en u kunt zich even terugtrekken of opfrissen. Kleine kinderen kunnen ook gedurende de dag in de bruidssuite of andere hotelkamers terecht om te spelen of om een dutje te doen. Er zijn babyfoons op de hotelkamers aanwezig. De luxe bruidssuite is voorzien van een dubbele douche en alle gemakken om een onvergetelijke tijd te hebben. Bij aankomst staat er een fles prosecco voor jullie klaar. Het is bovendien ‘late checkout’, dus u kunt de volgende dag rustig wakker worden en genieten van uw eerste officiële dag als getrouwd echtpaar. De volgende dag staat er een uitgebreide brunch voor u en uw overnachtende gasten klaar. Een ideaal moment om samen nog even na te genieten van een onvergetelijke bruiloft. Wilt u alvast een overnachting boeken? Dat kunt u eenvoudig doen via ons boekingssysteem.

Ja, ik wil: trouwen in Boutique Hotel Catshuis
Is uw interesse gewekt voor Boutique Hotel Catshuis en wilt u meer weten? Het gevoel moet goed zijn, want het gaat tenslotte om uw bruiloft. Daarom bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kennismaken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!

 •   

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017

    

  thumb Michel Pols
  7/03/2017
 •   Voor een heerlijke Sipelsop om op temperatuur te komen. In het voorjaar voor de gezellige borrel op het terras.

  thumb Anna-Frouk Hoogsteen
  4/11/2017

    

  thumb Yvonne Bitter-Cornelis
  3/21/2017
 •   Op 28 januari 2017 hebben we erg genoten van een mooie avond tijdens ons studentengala in het Catshuis. Wellicht zien jullie ons nog wel eens terug! Liefs Studentenvereniging Osiris.

  thumb Linn Starmans
  2/02/2017

    

  thumb Kirsten van der Veen
  1/21/2017
 •   Super locatie op een mooie plaats in onze hoofdstad 👍👍👍

  thumb Robert Reumermann
  1/19/2017

    

  thumb Helga Boersma
  1/19/2017
 •   Prachtig!

  thumb Roderick Norbruis
  1/18/2017

    

  thumb Grietje Smits
  1/18/2017
 •   

  thumb Cindel Jonker
  1/18/2017

    

  thumb Sanne van der Geest
  1/18/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: