sfeerbeeld

Overnachten in het mooiste historische boutique hotel van Leeuwarden 

Daar, in het centrum van Leeuwarden gelegen aan de Nieuwestad, vindt u Boutique Hotel Catshuis. U bent van harte welkom om te komen genieten van een overnachting in één van onze unieke, luxueuze en romantische hotelkamers.

Hieronder kunt u bekijken welke kamers het meest passen bij het verblijf dat u in gedachte heeft.

Ontdek onze hotelkamers en boek uw verblijf in Leeuwarden  

U heeft bij ons de keuze uit vier verschillende soorten kamers voor een romantisch verblijf in het hartje van Leeuwarden. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen kunt u genieten van de service die wij aan u leveren. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en zijn compleet geïsoleerd zodat u ook in het gezellig drukke centrum van Leeuwarden kunt genieten van uw welverdiende nachtrust.

Een onvergetelijk verblijf bij Boutique Hotel Catshuis

Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd heeft wanneer u bij ons verblijft. Alle gemakken zijn voor u aanwezig binnen onze kamers en in de rest van het boutique hotel. Ook buiten de deuren van het hotel is het gemakkelijk om alles te bereiken wat u nodig heeft. Wanneer u de deur uit stapt bent u in het hart van Leeuwarden. Dat betekent ook dat bijna alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn voor u. Zo wandelt u meteen de winkelstraten de Nieuwestad, Kleine Kerkstraat en Wirdumerdijk op. Het Fries Museum op vijf minuten loopafstand en bent u in twee minuten bij de Oldehove en de Prinsentuin. 

Als u na uw lange dag weer terug bent in uw kamer, kunt u heerlijk genieten in luxe. Wij staan voor u klaar. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u dat gerust laten weten. Wij helpen u hier graag mee!

Ontbijt, lunch en diner tijdens uw verblijf in Leeuwarden

Naast een hotelkamer is ook het eten belangrijk tijdens uw verblijf. In het aangesloten Grand Café Fire, gevestigd in de naastgelegen historische brandweerkazerne, kunt u dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner. 

Uw ontbijtwensen geeft u door aan onze hotelmedewerkers. De volgende ochtend geniet u van het speciaal voor u gemaakte ontbijt. Zin in een overheerlijk diner? Boek dan bij uw reservering een diner bij Grand Café Fire. Heerlijk à-la-carte genieten van bijpassende wijnen of heerlijk verfrissende dranken. 

Naast Grand Café Fire heeft Leeuwarden een uitgebreide restaurantselectie. Veel van deze restaurants zijn op steenworp afstand van het hotel. Heeft u specifieke wensen of wilt u hulp bij het reserveren? Wij staan voor u klaar! 

groot sfeerbeeld

Bezienswaardigheden en activiteiten in Leeuwarden

Ons hotel is één van de mooiste historische panden in Leeuwarden. Dat is de eerste bezienswaardigheid die u van uw lijstje af kunt strepen. Maar naast ons mooie pand, heeft Leeuwarden een stuk meer te bieden. Beklim de Oldehove, bezoek het Fries Museum of ontdek Leeuwarden vanaf het water tijdens een praamvaart door de grachten. De beste highlights en komende activiteiten in Leeuwarden hebben wij voor u verzameld.