“De medewerkers van Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden”

De medewerkers van Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland 2017-12-06T19:45:39+00:00

Amarins Bronger

Het Catshuis is een van de mooiste historische panden in de binnenstad van Leeuwarden en heeft een rijke historie. Het pand aan de Nieuwestad 49 is sinds 1982 in bezit van de familie Bronger en is een echt familie bedrijf. De nieuwe generatie waar ik (Amarins Bronger) en mijn zuster
Jardina Bronger toebehoren krijgen nu de kans om Boutique Hotel Catshuis op te bouwen. Voor mij is het een droom die is uitgekomen, want de horeca is mijn grootste passie!

Een onvergetelijk verblijf bij Boutique Hotel Catshuis
“We zetten ons volledig in om al onze gasten een fijn verblijf te bieden, of dat nu voor een feest is of een hotel overnachting. We hebben een hecht en toegewijd team welke alles uit de kast haalt om onze gasten zich thuis te laten voelen. We streven erna onze gasten een fijn verblijf te bezorgen en met een mooie herinnering naar huis te laten gaan. Bij Boutique Hotel Catshuis ben je verzekerd van een onvergetelijk en luxueus verblijf”

Wat is jouw toekomstvisie voor het hotel?
“Boutique Hotel Catshuis blijft zich verder ontwikkelen en daarom willen we graag uitbreiden met meer hotelkamers in de toekomst. We streven naar 12 tot 15 hotelkamers, zodat we een groter publiek kunnen aanspreken. Op het gebied van catering zijn er vele kansen welke voor ons interessant zijn, hierin uitbreiden is een van mijn toekomstplannen.

Mitchel Broersma

Wat vind je het leukste aan je werk?
Mitchel: Het is fantastisch om in het Boutique Hotel Cathuis te werken gezien de rijke historie en de mooie nieuwe uitstraling van het pand. Vele mensen kennen het pand niet zoals het nu is en het is altijd leuk om de vele verbaasde reacties te zien van de mensen zodra het Catshuis binnen stappen. Dit maakt mij trots op de plek waar ik werk. Mijn passie voor het hotelwezen is al vrij vroeg ontstaan en gedurende mijn opleiding op de Hoge Hotelschool op Stenden ontdekte ik mijn kwaliteiten op organisatorisch gebied. Deze kwaliteiten zet ik bij elke reservering weer opnieuw in om er voor te zorgen dat er niets misgaat, dat er duidelijkheid voor iedereen heerst en het allerbelangrijkste; dat de gast met een tevreden gevoel het Catshuis verlaat. Ik ben verantwoordelijk voor alle aspecten omtrent de reserveringen. Denk hierbij aan het geven van rondleidingen, offertes maken, vele afspraken maken om er voor te zorgen dat alles goed voorbereid is en als gastheer aanwezig zijn tijdens het evenement zodat ik het eerste en directe contactpunt ben voor de gast. De vele contact momenten die je hebt met je gasten is voor mij belangrijk en sfeerbepalend. De waardering die je na de tijd mag ontvangen doet mij deugd en motiveert mij om de volgende reservering weer tot een succes te maken. De verschillende type reserveringen maken mijn werkdagen nooit het zelfde en dat maakt het werken bij het Boutique Hotel Catshuis zo leuk.

Hoe zie jij de toekomst van Boutique Hotel Catshuis voor je?
“Het hotel heeft groeipotentie met mogelijkheden om uit te breiden. Zo willen we onze naam goed vestigen de komende periode. Hoe we dit willen doen? Door er voor te zorgen dat elke reservering zo goed als mogelijk verloopt en gasten altijd tevreden ons hotel verlaten. Ik zie Boutique Hotel Catshuis voor mij als een hotel waar elke dag wat gebeurt. De combinatie van reserveringen en de hotelkamers maakt het een levendig bedrijf.  Daar willen we dan ook op gaan inzetten de komende jaren.”, aldus Mitchel.

 •   

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017

    

  thumb Michel Pols
  7/03/2017
 •   Voor een heerlijke Sipelsop om op temperatuur te komen. In het voorjaar voor de gezellige borrel op het terras.

  thumb Anna-Frouk Hoogsteen
  4/11/2017

    

  thumb Yvonne Bitter-Cornelis
  3/21/2017
 •   Op 28 januari 2017 hebben we erg genoten van een mooie avond tijdens ons studentengala in het Catshuis. Wellicht zien jullie ons nog wel eens terug! Liefs Studentenvereniging Osiris.

  thumb Linn Starmans
  2/02/2017

    

  thumb Kirsten van der Veen
  1/21/2017
 •   Super locatie op een mooie plaats in onze hoofdstad 👍👍👍

  thumb Robert Reumermann
  1/19/2017

    

  thumb Helga Boersma
  1/19/2017
 •   Prachtig!

  thumb Roderick Norbruis
  1/18/2017

    

  thumb Grietje Smits
  1/18/2017
 •   

  thumb Cindel Jonker
  1/18/2017

    

  thumb Sanne van der Geest
  1/18/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: