“Logeren doet u het liefste bij Boutique Hotel Catshuis”

Logeren in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland 2017-12-06T19:57:45+00:00

Wie graag wil overnachten in een sfeervol hotel in het centrum van Leeuwarden is bij Boutique Hotel Catshuis aan het juiste adres! Boutique Hotel Catshuis heeft alles in huis wat u van een boetiek hotel mag verwachten. Het hotel bevindt zich aan de levendige Nieuwestad wat het ideale startpunt is om het mooie Leeuwarden te ontdekken.

Overnachten in een luxueuze en sfeervolle hotelkamer

Boutique Hotel Catshuis kenmerkt zich door haar eigentijdse uitstraling en intieme sfeer. Het pand heeft een rijke geschiedenis en dit is ook te merken aan de binnenkant van het hotel. De inrichting is sfeervol met kleurrijke accenten en de diverse historische elementen zijn in het pand behouden. Deze intieme sfeer is ook doorgetrokken naar de hotelkamers, waar over elk detail zorgvuldig is nagedacht. Alle hotelkamers zijn uniek en voorzien van een kingsize bed, een fraaie badkamer met regendouche en een breedbeeld televisie.

Controleer hier onze beschikbaarheid >

Hotelovernachting inclusief ontbijt in Leeuwarden
Bij Boutique Hotel Catshuis overnacht u altijd inclusief ontbijt. Zodra u uitgerust wakker bent geworden staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar in de sfeervolle ontbijtzaal. U hoeft bij ons pas om 12 uur uit te checken, dus u kunt in alle rust ontbijten en bijpraten. Gaat u na het ontbijt nog het centrum in om bijvoorbeeld te winkelen? Dan kunnen wij uw koffers in een veilige ruimte voor u bewaren totdat u terug bent.

Praktische informatie
Boutique Hotel Catshuis beschikt niet over een eigen parkeerterrein, maar u kunt voordelig parkeren in parkeergarage de Oldehove. Vanuit de parkeergarage is het ongeveer 1 minuut wandelen naar het hotel. U kunt van 15.00 tot 18.00 uur inchecken, indien u later wilt arriveren dan kunt u via het naastgelegen Fire Café inchecken. Indien u later dan 18.00 uur arriveert verzoeken wij u vriendelijk om uw verwachtte aankomsttijd aan ons door te geven.

Kom overnachten bij Boutique Hotel Catshuis
Vanaf april 2018 kunt u overnachten bij Boutique Hotel Catshuis, maar u kunt natuurlijk wel alvast uw kamer boeken. Dat kan eenvoudig en snel via ons reserveringssysteem. We verwelkomen u graag bij Boutique Hotel Catshuis!

 •   

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017

    

  thumb Michel Pols
  7/03/2017
 •   Voor een heerlijke Sipelsop om op temperatuur te komen. In het voorjaar voor de gezellige borrel op het terras.

  thumb Anna-Frouk Hoogsteen
  4/11/2017

    

  thumb Yvonne Bitter-Cornelis
  3/21/2017
 •   Op 28 januari 2017 hebben we erg genoten van een mooie avond tijdens ons studentengala in het Catshuis. Wellicht zien jullie ons nog wel eens terug! Liefs Studentenvereniging Osiris.

  thumb Linn Starmans
  2/02/2017

    

  thumb Kirsten van der Veen
  1/21/2017
 •   Super locatie op een mooie plaats in onze hoofdstad 👍👍👍

  thumb Robert Reumermann
  1/19/2017

    

  thumb Helga Boersma
  1/19/2017
 •   Prachtig!

  thumb Roderick Norbruis
  1/18/2017

    

  thumb Grietje Smits
  1/18/2017
 •   

  thumb Cindel Jonker
  1/18/2017

    

  thumb Sanne van der Geest
  1/18/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: