“Een geslaagd feest organiseert u bij Boutique Hotel Catshuis”

Feesten in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland 2017-12-06T19:55:19+00:00

Wat maakt een feest pas écht geslaagd? Als iedereen een geweldige tijd heeft gehad! Dat begrijpen wij bij Boutique Hotel Catshuis maar al te goed. Daarom zijn er vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, familiefeest, (studenten)gala’s, verjaardag, jubilea en borrels. Het Catshuis is sfeervol ingericht en vanwege de vele mogelijkheden voor het organiseren van feesten is het de ideale locatie voor uw feest!

Catering tijdens uw feest

Er komt veel kijken bij de organisatie van een feest en daarom is het wel zo prettig als er met u wordt meegedacht. Er zijn bij ons vele mogelijkheden voor een klein gezelschap en grote groepen tot 500 personen. Krijgt uw feest een bepaald thema? Laat ons weten wat uw wensen zijn, want we denken graag met u mee. Wilt u bepaalde hapjes en drankjes serveren tijdens het feest? We maken graag samen met u een plan van aanpak, zodat de catering precies aansluit bij het thema van het feest. Er zijn vele mogelijkheden om hartige of zoete hapjes te serveren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid dinerbuffet, a la cart diner, een high tea of een walking dinner. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor het serveren van diverse soorten dranken.

Reserveren >

Muziek brengt u in een feestelijke stemming
Natuurlijk mag een goede DJ niet ontbreken, ook daarin hebben we goede contacten met betrouwbare partijen.  Gaat uw voorkeur naar live muziek dan weten wij precies welke bands of artiesten aan uw wensen kunnen voldoen. We kunnen in de zaal een podium creëren en beschikken over diverse soorten techniek. Denk hierbij aan verlichting, een microfoon, draaitafels, boxen etc.
U bent natuurlijk ook helemaal vrij om een ‘eigen’ DJ of band te regelen.

Een zakelijke borrel organiseren
Een kerst,- of nieuwjaarsborrel is de ideale gelegenheid om samen met uw collega’s terug te blikken op een productief jaar en te toosten op een succesvol nieuwjaar. Een geweldige manier om het jaar positief af te sluiten samen met collega’s. Boutique Hotel Catshuis heeft zalen met een stijlvolle inrichting voor grote en kleine gezelschappen. Bovendien zorgen wij voor culinaire hapjes en drankjes. U kunt zelf bepalen waar uw voorkeur naar uit gaat wat betreft de aankleding en de catering, ook daar adviseren wij u graag in.

Wilt u meer weten over het organiseren van een feest? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de sfeer te komen proeven.  U kunt ook alvast een virtueel kijkje nemen in alle zalen, bekijk het overzicht van de ruimtes en zalen.

 •   

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017

    

  thumb Michel Pols
  7/03/2017
 •   Voor een heerlijke Sipelsop om op temperatuur te komen. In het voorjaar voor de gezellige borrel op het terras.

  thumb Anna-Frouk Hoogsteen
  4/11/2017

    

  thumb Yvonne Bitter-Cornelis
  3/21/2017
 •   Op 28 januari 2017 hebben we erg genoten van een mooie avond tijdens ons studentengala in het Catshuis. Wellicht zien jullie ons nog wel eens terug! Liefs Studentenvereniging Osiris.

  thumb Linn Starmans
  2/02/2017

    

  thumb Kirsten van der Veen
  1/21/2017
 •   Super locatie op een mooie plaats in onze hoofdstad 👍👍👍

  thumb Robert Reumermann
  1/19/2017

    

  thumb Helga Boersma
  1/19/2017
 •   Prachtig!

  thumb Roderick Norbruis
  1/18/2017

    

  thumb Grietje Smits
  1/18/2017
 •   

  thumb Cindel Jonker
  1/18/2017

    

  thumb Sanne van der Geest
  1/18/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: