“Een High Tea in stijl bij Boutique Hotel Catshuis”

Het concept van de High Tea vind zijn oorsprong in Engeland, waar het diende als mini-maaltijd tussen het middageten en het avondeten voor de rijkere klassen. High Tea was een sociale gebeurtenis voor de elite welke draaide om stijl, klasse en luxe. Het concept van de High Tea wordt tegenwoordig overal ter wereld gebruikt, al geeft elk ondernemer er een andere invulling aan. Bij Boutique Hotel Catshuis hebben wij ervoor gekozen onze High Tea volledig aan te laten sluiten bij onze eigentijdse uitstraling en intieme sfeer dat gekenmerkt wordt door onze rijke geschiedenis en terug te vinden is in ons monumentaal pand in hartje Leeuwarden.

High Tea met een uniek karakter

Een High Tea is het moment om gezellig bij te kletsen met familie of vrienden. Onder het genot van een groot verscheidenheid aan zoete- en hartige hapjes heeft u alle tijd om te genieten van uw gezelschap in één van de mooiste historische panden, midden in het centrum van Leeuwarden. Er gaat een wereld van nieuwe en verrassende smaken voor u open die u zeker niet wilt missen.

Reserveren >

De Catshuis High Tea

We begeleiden u naar een prachtig zaal met grote ramen en hoog plafond waarbij u direct bij binnenkomst de intieme sfeer proeft. Wanneer u eenmaal lekker zit krijgt u een uitleg door één van onze thee-specialisten die u wat vertelt over het pand, de zaal waarin u zich bevindt en hoe uw High Tea zal verlopen. We beginnen met zoete hapjes zoals onze luchtige Lemon Meringue Tart, onze zelfgemaakte chocolade fudge met karamel, mini cupcakes en nog veel meer lekkerheden.

Wist u trouwens dat beginnen met zoete hapjes niet alleen erg lekker is maar ook nog eens goed voor ons lichaam is? Door te beginnen met zoet en daarna over te gaan op de hartige hapjes krijgt ons lichaam namelijk genoeg kans de bloedsuikerspiegel te stabiliseren waardoor we minder last hebben van suikerbehoefte later op de dag.

Na het zoete hapje met de daar bijpassende thee is het tijd voor het hartige aangebroken. De schalen met tompoezen van gerookte zalm en crème fraîche, mini sandwiches en wraps en nog veel meer wordt voor u op tafel gezet: genieten maar! Ook bij de hartigheden op uw tafel horen verschillende soorten thee dat samen met de hapjes een onvergetelijk smakenpallet verschaft.

Altijd tijd voor thee: boek nu uw High Tea

U kunt een High Tea reserveren bij Boutique Hotel Catshuis vanaf 10 personen. Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem nu vrijblijvend contact op!

 • Gezellig, gastvrij personeel, heerlijk eten, perfecte kamer! Zeker voor herhaling vatbaar!!

  thumb Thea Jacobs
  10/14/2018

  Leuke plek ????in de stad❣️

  thumb Melita Hartog-Meihuizen
  9/04/2018
 • Vorig jaar een groot deel van onze bruiloft gevierd bij jullie. Top service, top locatie, top eten, top feestje, oftewel alles was fantastisch! Zou het iedereen aanraden als locatie! Jullie zijn TOPPERS!

  thumb Renée Bergsma
  8/07/2018

  5 star review  Tolles frisch renoviertes Hotel. Sehr netter Servus und tolle Zentrumslage.

  thumb Frank Lingemann
  6/03/2018
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd op jullie mooie locatie alles tot in de puntjes verzorgd top service en uitstekend personeel onze dag is zeer geslaagd verlopen. En als afsluiting van onze dag hebben we geslapen in het hotel. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als trouwlocatie

  thumb Ronnie Geertsma
  5/19/2018

  5 star review  Afgelopen vrijdag hebben wij onze bruiloft gevierd in het Catshuis. Het was geweldig! Prachtige setting, lekkere hapjes en goeie muziek. Onze gasten en wij hebben genoten. Na het feest hebben we overnacht in het hotel. Prachtige kamer, mooi aangekleed en een heerlijke brunch. Goed geregeld allemaal en Mitchel is een top gastheer!

  thumb Ilse Kuperus-Zwaan
  5/14/2018
 • 5 star review  We hebben een prima overlegdag gehad bij het Catshuis. De verzorging was top en de ruimte was een heerlijke plek om de hele dag te vertoeven. We komen graag nog een keer terug.

  thumb Patty Groenland
  3/29/2018

  5 star review  

  thumb Marije Andringa
  1/29/2018
 • 5 star review  Wij hebben met het personeel van Verkeersschool Tilstra de kerstborrel gevierd in één van de zalen van het Catshuis. De communicatie bij reserveren verliep erg makkelijk, in principe waren alle wensen bespreekbaar en mogelijk. De avond zelf was erg gezellig, mede dankzij de heerlijke hapjes & drankjes, maar ook dankzij het leuke personeel. Catshuis bedankt, tot een volgende borrel!

  thumb Eline van der Schaaf
  1/05/2018

  5 star review  Het personeelsfeest van verpleeghuis Abbingahiem heeft plaatsgevonden in het Catshuis. Wat hebben we een super feest gehad. De locatie is echt prachtig! De samenwerking met de medewerkers van het Catshuis was ook perfect. Het eten was heerlijk en DJ Marcello draaide erg leuke muziek wat voor een geweldige sfeer zorgde. Al met al een geweldig geslaagde avond! Helemaal top??

  thumb Ingrid Vd Henne
  11/02/2017
 • 5 star review  Prachtige locatie! In juni hier getrouwd en alles was top voor elkaar!

  thumb Ingrid Dirksen-Lebbing
  10/21/2017

  5 star review  

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: