“Het ultieme bedankje is een eindejaarsborrel”

Na een jaar zich volledig te hebben ingezet voor uw bedrijf, is het nu tijd om uw medewerkers te bedanken. Een cliché als een cadeaubon, wordt niet meer echt gewaardeerd. U weet wel wat leukers te regelen voor uw medewerkers, toch? Zoals een gezellige eindejaarsborrel, met een verrassend leuke speech, in een prachtig monumentaal pand! Wij richten het geheel naar uw wens in en stellen het geheel op maat samen! U geeft simpelweg uw wensen aan ons door, en wij regelen de rest.

De organisatie van uw eindejaarsborrel

Met z’n allen sluiten jullie het jaar af in stijl. We organiseren uw eindejaarsborrel van begin tot eind. Vooraf kiest u één van onze ruimtes of zalen. Van kleine groepen, tot groepen van 500 personen: we hebben alle ruimte voor uw bijzondere borrel! De ruimte of zaal richten we in naar uw wens. Heeft u een bepaald thema in gedachten? Dan kleden we de zaal naar dit thema aan. Wilt u een speech houden met ondersteuning van een beamer? Geen enkel probleem! Onze audiovisuele ondersteuning staat voor u beschikbaar. Wilt u een toffe DJ? Geef het maar aan ons door! Houdt u meer van livemuziek? Wij kennen de leukste bandjes van Leeuwarden persoonlijk! Natuurlijk bent u ook geheel vrij uw eigen entertainment te regelen.

Reserveren >

Catering tijdens uw eindejaarsborrel

Eén van de vele voordelen van een eindejaarsborrel bij Boutique Hotel Catshuis, is dat u het voor het zeggen hebt. Zo kunt u op verzoek, samen met onze chef de hapjes en catering samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld mini-hamburgers en pizzapunten? Dan stelt onze chef een heerlijk menu voor u samen. Wilt u juist kaviaar en champagne? Onze chef stelt een culinair menu vol verrassende lekkernijen voor u samen. Zo geniet u de hele avond door, terwijl onze vriendelijke bediening u verzorgt.

Virtueel Catshuis bekijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar het historische pand van Boutique Hotel Catshuis? Dan kunt u nu direct een virtuele rondleiding volgen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om onder het genot van een heerlijk kopje koffie, de ruimtes en zalen te komen bekijken. Onze staf beantwoordt al uw vragen en kan u uitleg geven over de rijke historie van dit monumentaal pand. Bekijk bijvoorbeeld het oude cellencomplex uit 1933, of kom gerust de opmerkelijke Empire-stijl uit 1806 bewonderen. Neem nu vrijblijvend contact op met Boutique Hotel Catshuis, en boek uw unieke eindejaarsborrel.

 • Gezellig, gastvrij personeel, heerlijk eten, perfecte kamer! Zeker voor herhaling vatbaar!!

  thumb Thea Jacobs
  10/14/2018

  Leuke plek ????in de stad❣️

  thumb Melita Hartog-Meihuizen
  9/04/2018
 • Vorig jaar een groot deel van onze bruiloft gevierd bij jullie. Top service, top locatie, top eten, top feestje, oftewel alles was fantastisch! Zou het iedereen aanraden als locatie! Jullie zijn TOPPERS!

  thumb Renée Bergsma
  8/07/2018

  5 star review  Tolles frisch renoviertes Hotel. Sehr netter Servus und tolle Zentrumslage.

  thumb Frank Lingemann
  6/03/2018
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd op jullie mooie locatie alles tot in de puntjes verzorgd top service en uitstekend personeel onze dag is zeer geslaagd verlopen. En als afsluiting van onze dag hebben we geslapen in het hotel. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als trouwlocatie

  thumb Ronnie Geertsma
  5/19/2018

  5 star review  Afgelopen vrijdag hebben wij onze bruiloft gevierd in het Catshuis. Het was geweldig! Prachtige setting, lekkere hapjes en goeie muziek. Onze gasten en wij hebben genoten. Na het feest hebben we overnacht in het hotel. Prachtige kamer, mooi aangekleed en een heerlijke brunch. Goed geregeld allemaal en Mitchel is een top gastheer!

  thumb Ilse Kuperus-Zwaan
  5/14/2018
 • 5 star review  We hebben een prima overlegdag gehad bij het Catshuis. De verzorging was top en de ruimte was een heerlijke plek om de hele dag te vertoeven. We komen graag nog een keer terug.

  thumb Patty Groenland
  3/29/2018

  5 star review  

  thumb Marije Andringa
  1/29/2018
 • 5 star review  Wij hebben met het personeel van Verkeersschool Tilstra de kerstborrel gevierd in één van de zalen van het Catshuis. De communicatie bij reserveren verliep erg makkelijk, in principe waren alle wensen bespreekbaar en mogelijk. De avond zelf was erg gezellig, mede dankzij de heerlijke hapjes & drankjes, maar ook dankzij het leuke personeel. Catshuis bedankt, tot een volgende borrel!

  thumb Eline van der Schaaf
  1/05/2018

  5 star review  Het personeelsfeest van verpleeghuis Abbingahiem heeft plaatsgevonden in het Catshuis. Wat hebben we een super feest gehad. De locatie is echt prachtig! De samenwerking met de medewerkers van het Catshuis was ook perfect. Het eten was heerlijk en DJ Marcello draaide erg leuke muziek wat voor een geweldige sfeer zorgde. Al met al een geweldig geslaagde avond! Helemaal top??

  thumb Ingrid Vd Henne
  11/02/2017
 • 5 star review  Prachtige locatie! In juni hier getrouwd en alles was top voor elkaar!

  thumb Ingrid Dirksen-Lebbing
  10/21/2017

  5 star review  

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: