“Een onvergetelijke babyshower organiseren? Natuurlijk bij Boutique Hotel Catshuis”

Hét moment om de toekomstige mama helemaal in het zonnetje te zetten: een Catshuis babyshower organiseren! De babyshower vindt zijn oorsprong in Amerika. Een feestje dat helemaal draait om de zwangere vrouw. Vaak worden er praktische spullen cadeau gegeven om de ouders te helpen bij de voorbereiding. Het is daarnaast ook het perfecte moment om nog even uitgebreid te kunnen kletsen voordat de baby geboren wordt. Verras de toekomstige mama met een onvergetelijke babyshower: geheel naar eigen wens in te vullen en aan te kleden, nu bij Boutique Hotel Catshuis.

De babyshower organiseren, hoe zit dat?

Het organiseren van de babyshower is zo gepiept met de hulp van onze creatieve medewerkers. We helpen u graag bij de invulling van de babyshower. Bij Boutique Hotel Catshuis kunt u de babyshower zo groot of klein maken als u dat zelf wilt. We beschikken namelijk over zalen en ruimtes waarin tot wel 500 personen terecht kunnen. Maar ook voor de groepen van 5-20 personen hebben we natuurlijk de perfecte ruimte. Neem gerust eens een virtuele rondleiding of lees meer over de zalen en ruimtes van Boutique Hotel Catshuis.

Reserveren >

Catering tijdens de babyshower

Ook de catering tijdens de babyshower is naar wens in te vullen. Het menu kan samengesteld worden met behulp van onze chef. Heeft u zin in een bepaald gerecht of hapjes? Geef het gerust door! Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat alle favoriete hapjes van de mama-to-be op het menu staan voor de perfecte babyshower!

Inrichting & aankleding

U kent de mama-to-be natuurlijk door en door. Weet precies waar ze van houdt en wat ervoor zal zorgen dat ze een onvergetelijke babyshower beleeft. We helpen u graag bij het invullen van haar onvergetelijke babyshower. Heeft u bijvoorbeeld een bepaald thema in gedachten? Dat kunt u gemakkelijk aan ons doorgeven. We verzorgen namelijk ook de aankleding en inrichting van het door u gekozen ruimte in ons historisch pand. Heeft u andere wensen met betrekking tot de aankleding? Geef deze gerust aan ons door! We zorgen ervoor dat de ruimte volledig naar wens is aangekleed!

Reserveren

Neem nu vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor het reserveren van een babyshower. Geef uw wensen, behoeften en budget aan ons door, en wij zorgen dat het voor elkaar komt! Natuurlijk bent u van harte welkom om langs te komen bij Boutique Hotel Catshuis. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee bespreken wij dan de inrichting van de babyshower.

 • Gezellig, gastvrij personeel, heerlijk eten, perfecte kamer! Zeker voor herhaling vatbaar!!

  thumb Thea Jacobs
  10/14/2018

  Leuke plek ????in de stad❣️

  thumb Melita Hartog-Meihuizen
  9/04/2018
 • Vorig jaar een groot deel van onze bruiloft gevierd bij jullie. Top service, top locatie, top eten, top feestje, oftewel alles was fantastisch! Zou het iedereen aanraden als locatie! Jullie zijn TOPPERS!

  thumb Renée Bergsma
  8/07/2018

  5 star review  Tolles frisch renoviertes Hotel. Sehr netter Servus und tolle Zentrumslage.

  thumb Frank Lingemann
  6/03/2018
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd op jullie mooie locatie alles tot in de puntjes verzorgd top service en uitstekend personeel onze dag is zeer geslaagd verlopen. En als afsluiting van onze dag hebben we geslapen in het hotel. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als trouwlocatie

  thumb Ronnie Geertsma
  5/19/2018

  5 star review  Afgelopen vrijdag hebben wij onze bruiloft gevierd in het Catshuis. Het was geweldig! Prachtige setting, lekkere hapjes en goeie muziek. Onze gasten en wij hebben genoten. Na het feest hebben we overnacht in het hotel. Prachtige kamer, mooi aangekleed en een heerlijke brunch. Goed geregeld allemaal en Mitchel is een top gastheer!

  thumb Ilse Kuperus-Zwaan
  5/14/2018
 • 5 star review  We hebben een prima overlegdag gehad bij het Catshuis. De verzorging was top en de ruimte was een heerlijke plek om de hele dag te vertoeven. We komen graag nog een keer terug.

  thumb Patty Groenland
  3/29/2018

  5 star review  

  thumb Marije Andringa
  1/29/2018
 • 5 star review  Wij hebben met het personeel van Verkeersschool Tilstra de kerstborrel gevierd in één van de zalen van het Catshuis. De communicatie bij reserveren verliep erg makkelijk, in principe waren alle wensen bespreekbaar en mogelijk. De avond zelf was erg gezellig, mede dankzij de heerlijke hapjes & drankjes, maar ook dankzij het leuke personeel. Catshuis bedankt, tot een volgende borrel!

  thumb Eline van der Schaaf
  1/05/2018

  5 star review  Het personeelsfeest van verpleeghuis Abbingahiem heeft plaatsgevonden in het Catshuis. Wat hebben we een super feest gehad. De locatie is echt prachtig! De samenwerking met de medewerkers van het Catshuis was ook perfect. Het eten was heerlijk en DJ Marcello draaide erg leuke muziek wat voor een geweldige sfeer zorgde. Al met al een geweldig geslaagde avond! Helemaal top??

  thumb Ingrid Vd Henne
  11/02/2017
 • 5 star review  Prachtige locatie! In juni hier getrouwd en alles was top voor elkaar!

  thumb Ingrid Dirksen-Lebbing
  10/21/2017

  5 star review  

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: