“Even niet met het werk bezig zijn”

Bent u op zoek naar de perfecte plek om met uw collega’s het even niet over het werk te hebben? In onze prachtige historische zalen waant u zich in een andere wereld waar u tijdens een borrel met collega’s elkaar op een andere manier kunt leren kennen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje geniet u van de gezellige sfeer dat het Boutique Hotel Catshuis te bieden heeft.

Een borrel met collega’s heeft nut!

Een borrel met collega’s heeft een belangrijke functie, vaak belangrijker dan u zou denken. Het is namelijk een belangrijk moment voor collega’s om toch samen even niet met het werk bezig te zijn. Tijdens het werk maakt iedereen natuurlijk wel eens een praatje, maar u gaat daarna al gauw weer terug aan het werk. Het grote voordeel van een borrel onder collega’s, is een sfeerverandering! De medewerkers krijgen de kans elkaar beter te leren kennen. Zeker wanneer er buitendienst medewerkers zijn die u niet zoveel spreekt, is de borrel hét moment om de werksfeer te bevorderen! De ‘feeling’ met het bedrijf wordt zo op een leuke manier gestimuleerd.

Reserveren >

Borrel met collega’s op maat

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel uw reservering voor een borrel met collega’s plaatsen door te bellen of via ons contactformulier. Hierna wordt er al snel contact met u opgenomen om alle wensen te bespreken. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kunt u een keuze maken tussen onze verschillende zalen. Elke zaal heeft een eigen unieke uitstraling en karakter. Zo kunt u precies bepalen door welke sfeer u omringd wordt in ons historisch pand. Ook de catering tijdens uw borrel met collega’s wordt geheel naar uw wens en op maat georganiseerd en aangekleed.

Een Boutique Hotel Catshuis borrel met collega’s

Ons monumentaal pand bevindt zich in hartje Leeuwarden. De rijke historie van ons pand begint in 1810 toen het de naam “Catshuis” kreeg dat nog steeds in sierlijke, gouden letters aanwezig is boven de hoofdingang. In 1933 werd het pand omgebouwd tot politiehoofdkantoor en brandweerkazerne met een eigen cellencomplex en verschillende dienstruimtes. Zelfs met deze verbouwingen is de Empire-stijl van oudsher goed behouden gebleven. Tot op heden zorgt dit voor een bijzonder unieke sfeer en karakter waardoor u zich in een andere wereld vol stijl en luxe waant. Voor elk gezelschap en elk budget hebben wij de perfecte plek voor een gezellige borrel met collega’s. Neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies!

 • Gezellig, gastvrij personeel, heerlijk eten, perfecte kamer! Zeker voor herhaling vatbaar!!

  thumb Thea Jacobs
  10/14/2018

  Leuke plek ????in de stad❣️

  thumb Melita Hartog-Meihuizen
  9/04/2018
 • Vorig jaar een groot deel van onze bruiloft gevierd bij jullie. Top service, top locatie, top eten, top feestje, oftewel alles was fantastisch! Zou het iedereen aanraden als locatie! Jullie zijn TOPPERS!

  thumb Renée Bergsma
  8/07/2018

  5 star review  Tolles frisch renoviertes Hotel. Sehr netter Servus und tolle Zentrumslage.

  thumb Frank Lingemann
  6/03/2018
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd op jullie mooie locatie alles tot in de puntjes verzorgd top service en uitstekend personeel onze dag is zeer geslaagd verlopen. En als afsluiting van onze dag hebben we geslapen in het hotel. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als trouwlocatie

  thumb Ronnie Geertsma
  5/19/2018

  5 star review  Afgelopen vrijdag hebben wij onze bruiloft gevierd in het Catshuis. Het was geweldig! Prachtige setting, lekkere hapjes en goeie muziek. Onze gasten en wij hebben genoten. Na het feest hebben we overnacht in het hotel. Prachtige kamer, mooi aangekleed en een heerlijke brunch. Goed geregeld allemaal en Mitchel is een top gastheer!

  thumb Ilse Kuperus-Zwaan
  5/14/2018
 • 5 star review  We hebben een prima overlegdag gehad bij het Catshuis. De verzorging was top en de ruimte was een heerlijke plek om de hele dag te vertoeven. We komen graag nog een keer terug.

  thumb Patty Groenland
  3/29/2018

  5 star review  

  thumb Marije Andringa
  1/29/2018
 • 5 star review  Wij hebben met het personeel van Verkeersschool Tilstra de kerstborrel gevierd in één van de zalen van het Catshuis. De communicatie bij reserveren verliep erg makkelijk, in principe waren alle wensen bespreekbaar en mogelijk. De avond zelf was erg gezellig, mede dankzij de heerlijke hapjes & drankjes, maar ook dankzij het leuke personeel. Catshuis bedankt, tot een volgende borrel!

  thumb Eline van der Schaaf
  1/05/2018

  5 star review  Het personeelsfeest van verpleeghuis Abbingahiem heeft plaatsgevonden in het Catshuis. Wat hebben we een super feest gehad. De locatie is echt prachtig! De samenwerking met de medewerkers van het Catshuis was ook perfect. Het eten was heerlijk en DJ Marcello draaide erg leuke muziek wat voor een geweldige sfeer zorgde. Al met al een geweldig geslaagde avond! Helemaal top??

  thumb Ingrid Vd Henne
  11/02/2017
 • 5 star review  Prachtige locatie! In juni hier getrouwd en alles was top voor elkaar!

  thumb Ingrid Dirksen-Lebbing
  10/21/2017

  5 star review  

  thumb Klaas F Drent
  7/07/2017
Aanmelden op de nieuwsbrief

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op:

Deel deze pagina via: