Alle zalen
groot sfeerbeeld
klein sfeerbeeld

Catszaal

De Catszaal is een prachtig ingerichte en multifunctionele ruimte geschikt voor groepen van 20 tot 150 personen.

Voorzieningen

Audio en visueel apparatuur

Onbeperkt koffie & thee

Whiteboard

Flip-over

Gratis wifi

Parkeergarage op loopafstand

Persoonlijke adviseur

De ruimte is uitermate geschikt voor huwelijksvoltrekkingen, feesten, seminars, recepties, diners en zakelijke bijeenkomsten. De grote raampartijen geven uitzicht op de Leeuwarder Nieuwestad en de sfeervolle stadsgracht. De Catszaal beschikt over smaakvol meubilair en kleurrijke, verrassende accessoires.

Boutique Hotel Catshuis is de ideale locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, familiefeest, jubileum, verjaardag, vergadering of andere bijeenkomst. Door de verschillende ruimtes en zalen kunt u met een klein gezelschap bij ons terecht, maar ook grote groepen tot 500 personen zijn van harte welkom. Dat is het mooie van Catshuis: bij ons is veel mogelijk en op maat te realiseren. En dat in een sfeervol ingericht monumentaal pand in het centrum van Leeuwarden.

De ruimtes en zalen van Boutique Hotel Catshuis

Afhankelijk van het aantal gasten of het eventuele thema van uw feest kunt u kiezen voor een bepaalde ruimte of zaal die aan uw wensen voldoet. Komt u met een groot gezelschap of heeft u meerdere ruimtes nodig voor uw evenement? Dan is een combinatie van ruimtes en zalen ook mogelijk. De inrichting van de ruimtes zijn stijlvol, maar ook informeel waardoor u zich snel op uw gemak voelt. Elke zaal heeft een andere inrichting en sfeer, waardoor het lijkt alsof u telkens in een andere setting terecht komt. In werkelijkheid hoort alles bij elkaar en dat is ook ideaal als u het zakelijke karakter van een bijeenkomst gescheiden wilt houden van een feest dat daarna volgt. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, daarom behoudt u ook dezelfde contactpersoon gedurende het gehele proces.

Een ideale ligging in hartje centrum

Boutique Hotel Catshuis heeft een ideale ligging in het bruisende stadscentrum, waardoor het makkelijk te bereiken is. Er bevinden zich twee parkeergarages op loopafstand. Vanaf april 2018 is het ook mogelijk om een overnachting te boeken in één van onze sfeervolle hotelkamers.

Wilt u een vrijblijvende rondleiding door onze ruimtes en zalen?

Tel: 058 – 215 87 15