Alle zalen
groot sfeerbeeld
klein sfeerbeeld

Brongerzaal

De intieme Brongerzaal is ideaal voor een gezelschap van 5 tot 35 personen.

Voorzieningen

Audio apparatuur

Digitaal presentatiescherm

Whiteboard

Flip-over

Gratis wifi

Parkeergarage op loopafstand

Persoonlijke adviseur

De sfeervolle ruimte leent zich perfect voor een overleg, vergadering, training, ceremonie of private diner. Bij grote feesten kan de Brongerzaal worden gecombineerd met de Catszaal en/of de Bieruma Oostingzaal.

Boutique Hotel Catshuis is de ideale locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, familiefeest, jubileum, verjaardag, vergadering of andere bijeenkomst.

Door de verschillende ruimtes en zalen kunt u met een klein gezelschap bij ons terecht, maar ook grote groepen tot 500 personen zijn van harte welkom. Dat is het mooie van Boutique Hotel Catshuis: bij ons is veel mogelijk en op maat te realiseren. Allemaal in een sfeervol ingericht monumentaal pand in het centrum van Leeuwarden.

De ruimtes en zalen van Boutique Hotel Catshuis

Afhankelijk van het aantal gasten of het eventuele thema van uw feest kunt u kiezen voor een bepaalde ruimte of zaal die aan uw wensen voldoet. Komt u met een groot gezelschap of heeft u meerdere ruimtes nodig voor uw evenement? Dan is een combinatie van ruimtes en zalen ook mogelijk. De inrichting van de ruimtes zijn stijlvol en informeel waardoor u zich snel op uw gemak voelt. Elke zaal heeft een andere inrichting en sfeer, waardoor het lijkt alsof u telkens in een andere setting terecht komt. In werkelijkheid hoort alles bij elkaar en dat is ideaal als u het zakelijke karakter van een bijeenkomst gescheiden wilt houden van een feest dat daarna volgt. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, daarom behoudt u dezelfde contactpersoon gedurende het gehele proces.

Een ideale ligging in het hart van Leeuwarden

Boutique Hotel Catshuis heeft een ideale ligging in het bruisende stadscentrum, waardoor het makkelijk te bereiken is. Er bevinden zich twee parkeergarages op loopafstand. Vanaf april 2018 is het ook mogelijk om een overnachting te boeken in één van onze sfeervolle hotelkamers.

Wilt u een vrijblijvende rondleiding door onze ruimtes en zalen?

Tel: 058 – 215 87 15