Boutique Hotel Catshuis is de ideale locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, familiefeest, jubileum, verjaardag, vergadering of andere bijeenkomst. Door de verschillende zalen kunt u met een klein gezelschap bij ons terecht, maar zijn ook grote groepen tot 500 personen van harte welkom.

Trouwen in het catshuis

Boutique Hotel Catshuis is de perfecte trouwlocatie in Leeuwarden. Geef elkaar het jawoord in een prachtig monumentaal pand, geniet van een luxe receptie en diner en verblijf de huwelijksnacht in een romantische suite. En dat allemaal op dezelfde locatie!

Trouwen in het Catshuis

Vergaderen

Een bedrijfstraining, conferentie of vergadering is pas geslaagd als de organisatie en ambiance eromheen ook in orde zijn. Organiseer daarom uw vergaderingen bij Boutique Hotel Catshuis, in het centrum van Leeuwarden.

Alles goed geregeld

Bij het Catshuis zijn alle middelen aanwezig om een succesvolle bijeenkomst te organisren. Denk aan flip-over stands, beamers, geluidsinstalatie. Ook verzorgen wij koffie & thee, lunch of dinner voor de aanwezigen. In overleg is alles mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderen in het Catshuis

Alle mogelijkheden

Evenement organiseren in een sfeervol monumentaal pand? Er zijn bij ons vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, familiefeest, (studenten)gala, borrel, jubileum of ander evenement. Laat ons weten wat uw wensen zijn, we denken graag met u mee!

Neem contact op

Boutique Hotel Catshuis
Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden

Route + Parkeren >

Volg ons op: