sfeerbeeld

Inspirerende locatie voor zakelijke evenementen in Leeuwarden

Congressen, vergaderingen, seminars en netwerkborrels. Dit zijn voorbeelden van zakelijke evenementen die u bij ons kunt organiseren. U kunt bij Boutique Hotel Catshuis terecht in het gezellige hart van Leeuwarden aan de Nieuwestad. Wij voorzien u van prachtige, inspirerende en multifunctionele ruimtes. Deze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Waardoor u uw zakelijke evenement bij ons tot een succes kunt maken!

Uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd  

Een inspirerende locatie biedt verschillende voordelen voor uw zakelijke gelegenheden in Leeuwarden. Ten eerste is ons Boutique Hotel Catshuis gelegen in het centrum van Leeuwarden, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor uw gasten. Bovendien beschikt ons hotel in de hoofdstad van Friesland over alle gemakken en faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvol evenement. Van ruime zalen tot moderne audiovisuele apparatuur, wij hebben alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. 

Hieronder kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Hierbij krijgt u een indicatie van hetgeen u ongeveer betaalt per faciliteit die u aanvraagt. U kunt ook een aantal arrangementen bij ons aanvragen die wij in samenwerking met Grand Café Fire verzorgen voor u en uw gezelschap. 

Prijs indicatie

Onderstaande prijs is ter indicatie. Klik op ‘offerte ontvangen’ om uw gegevens achter te laten en een offerte op maat te ontvangen.

Prijs per persoon € 0,-
Totaal € 0,-

Vind de zaal die bij u past

In ons Boutique Hotel Catshuis bieden wij verschillende ruimtes voor zakelijke evenementen. Of u nu een kleine vergadering wilt organiseren of een groot congres wilt houden, wij hebben de perfecte zaal voor u. Onze zalen zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten die u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook gebruik maken van onze cateringsdienst, zodat u uw gasten kunt verwennen met heerlijke hapjes en drankjes tijdens uw evenement.

Wij denken met u mee!

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in zakelijke evenementen en spelen hier graag op in. Of het nu gaat om interactieve presentaties, teambuilding-activiteiten of duurzame evenementen, wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren over de juiste aanpak. Ons ervaren team staat voor u klaar om uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw zakelijke verblijf in Leeuwarden. Wij zorgen voor een onvergetelijk en succesvol evenement op een prachtige locatie. Conferenties, trainingen, presentaties of andere zakelijke gelegenheden; wij helpen en denken graag mee!