sfeerbeeld

Veelgestelde vragen

Alle belangrijke informatie over het Catshuis eenvoudig bij elkaar.

Waar kan ik parkeren bij Boutique Hotel het Catshuis?

Ons hotel beschikt door haar ligging in het stadscentrum niet over een eigen parkeerterrein. Parkeren kan het beste in de naastgelegen parkeergarage de Oldehove. Deze bevindt zich op 2 minuten lopen (210 meter) door een van de mooiste straten van Nederland, de Kleine Kerkstaat.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Komt u bij ons overnachten? Dan kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Hiervoor kunt u zich melden in het naastgelegen Grand Café Fire. Hier wordt u verder geholpen met inchecken en het vinden van uw kamer en andere voorzieningen.

Hoe laat moet ik uitchecken?

Op de dag van vertrek verzoeken wij u om voor 11.30 uw kamer te verlaten. Zo houden wij voldoende tijd over om uw kamer in orde te maken voor de volgende gasten. Wilt u nog wel genieten van Leeuwarden? Wij bewaren uw bagage op een veilige plek.

Tot hoe laat kan ik ontbijten?

’s Ochtends goed beginnen aan de dag? Geniet van heerlijke ontbijtopties in Grand Café Fire. Hier kunt u vanaf 08:30 uur tot 11:00 uur plaatsnemen voor het ontbijt. Het is ook mogelijk hier te genieten van een uitgebreide lunch en heerlijk diner.

Is Boutique Hotel het Catshuis geschikt voor mindervalide bezoekers?

Ons hotel is van veel luxe gemakken voorzien, maar gevestigd in een historisch monumentaal pand. Het is daardoor nodig om trap te lopen tijdens uw bezoek en verblijf. Het is daarom niet geschikt voor mindervalide gasten.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Mail naar info@catshuisleeuwarden.nl
of bel naar 058 – 215 8715