sfeerbeeld

Unieke trouwlocatie in Leeuwarden

Het moment voor u en uw partner is daar, u stapt het huwelijksbootje in. Prachtig! Voor veel mensen behoort het huwelijk tot de beste dagen van hun leven.

Er komt een hoop kijken bij een bruiloft. Wat voor kleuren wilt u bijvoorbeeld bij de trouwerij? Waar organiseert u de bruiloft? En hoeveel mensen nodigt u eigenlijk uit? Eén ding is zeker: met zijn tweeën komt u hier absoluut uit!

Wij willen hier ook graag ons steentje aan bijdragen. In ieder geval helpen wij u aan een mooie trouwlocatie in Leeuwarden. En ook denken wij heel graag met u mee over de andere uitdagingen die u te wachten staan! Lees verder om erachter te komen waarom Boutique Hotel Catshuis dé perfecte locatie voor uw bruiloft is.

Eén en al romantiek bij Boutique Hotel Catshuis

Voor uw bruiloft vinden wij het belangrijk dat u de liefde voelt door de locatie. Bij Boutique Hotel Catshuis krijgt u dat gevoel meteen. Dat komt door de pittoreske ligging in een monumentaal pand aan de stadsgracht in Leeuwarden. U krijgt meteen het gevoel dat romantiek in de lucht hangt. De ruimtes die wij voor u gereedmaken zijn ingericht in passende kleuren voor uw bruiloft. Daarbij kijken wij goed naar de manier waarop de historische elementen van het pand mengen met de door u gekozen kleuren en stijl.  

Wij willen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag heeft waarop u de liefde met uw partner kunt vieren en een heerlijk trouwfeest kunt beleven. Wij zijn er om u te ontzorgen. Ook voor gemak bent u bij ons aan het goede adres. U kunt bij Boutique Hotel Catshuis de ceremonie, de receptie, het diner én het trouwfeest op dezelfde locatie organiseren. Daardoor hoeft u niet naar een andere plek!

groot sfeerbeeld
klein sfeerbeeld

Een prachtige trouwlocatie in Leeuwarden en ontspannen genieten 

Tijdens uw trouwdag wilt u onbezorgd kunnen genieten van alle romantiek en blijdschap die u te wachten staat. Hoe fijn is het dan om een betrouwbare partij te hebben die de gehele bruiloft voor u kan organiseren? Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en daarom weten wij precies waar u terecht kunt voor bruidsjurken, de lekkerste bruidstaarten en de styling van uw trouwfeest. Natuurlijk kunnen we ook de volledige organisatie op onze locatie uit handen nemen. Dat voorkomt heel wat stress, waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten. U houdt bovendien dezelfde contactpersoon, dat is wel zo’n prettig gevoel. 

Behoefte aan meer informatie of vragen?

Stuur uw vraag naar info@catshuisleeuwarden.nl

We denken vrijblijvend mee in de mogelijkheden. Direct de locatie bewonderen? Plan een kennismaking bij ons in het Catshuis en bespreek al uw wensen.