sfeerbeeld

Over Boutique Hotel het Catshuis

groot sfeerbeeld
klein sfeerbeeld

De rijke historie van het Catshuis

Boutique Hotel Catshuis is gevestigd in één van de mooiste historische panden aan de Nieuwestad in Leeuwarden.

Van woonhuis tot hoofdbureau van de politie en brandweer tot de bekendste discotheek van Leeuwarden naar nu een écht boutique hotel.

groot sfeerbeeld

Amarins Bronger

Het Catshuis is een van de mooiste historische panden in de binnenstad van Leeuwarden en het heeft een rijke historie. Het pand aan de Nieuwestad 49 is sinds 1982 in bezit van de familie Bronger en het is een echt familiebedrijf. De nieuwe generatie waar ik (Amarins Bronger) en mijn zuster Jardina Bronger toebehoren, krijgt nu de kans om Boutique Hotel Catshuis op te bouwen. Voor mij is het een droom die is uitgekomen, want horeca is mijn grootste passie!

Een onvergetelijk verblijf bij Boutique Hotel Catshuis

“We zetten ons volledig in om al onze gasten een fijn verblijf te bieden, of dat nu voor een feest is of een hotelovernachting. We hebben een hecht en toegewijd team die alles uit de kast haalt om onze gasten zich thuis te laten voelen. We streven ernaar onze gasten een fijn verblijf te bezorgen en met een mooie herinnering naar huis te laten gaan. Bij Boutique Hotel Catshuis ben je verzekerd van een onvergetelijk en luxueus verblijf”

Wat is jouw toekomstvisie voor het hotel?

“Boutique Hotel Catshuis blijft zich verder ontwikkelen en daarom willen we graag uitbreiden met meer hotelkamers in de toekomst. We streven naar een uitbreiding van 12 tot 15 hotelkamers, zodat we een groter publiek kunnen aanspreken. Op het gebied van catering zijn er veel kansen die voor ons interessant zijn, hierin uitbreiden is een van mijn toekomstplannen.”

Ontdek Leeuwarden op een ontspannende chique manier