sfeerbeeld

Dé locatie voor uw evenement in het centrum van Leeuwarden 

Heeft u binnenkort iets te vieren? Verjaardagen, jubilea, netwerkbijeenkomsten of bedrijfsborrels, bij het Catshuis maken we dit graag mogelijk.

Wij bieden u meerdere ruimtes van verschillende grootten. Het maakt hierdoor niet uit of u met een groep bent van tien of van 100 mensen bent; voor iedere groepsgrootte is een ruimte te vinden.

Vind de zaal die het beste bij u past 

De zalen hebben verschillende uitstralingen en kunnen precies naar uw wensen worden gehuurd. Mocht u bijvoorbeeld een borrel organiseren waar veel mensen voor zijn uitgenodigd, dan zijn er combinaties mogelijk tussen de verschillende zalen.  

Binnen de ruimtes zijn de uitstralingen gevarieerd. Als u een evenement in de sfeer van een café wilt organiseren of een feest met uitzicht op de mooie stadsgracht van Leeuwarden, bent u bij ons aan het goede adres.  

Bespreek de opties

Stuur uw vraag naar info@catshuisleeuwarden.nl

We denken vrijblijvend mee in de mogelijkheden. Direct de locatie van uw evenement bewonderen? Plan een kennismaking bij ons in het Catshuis en bespreek al uw wensen.

groot sfeerbeeld
klein sfeerbeeld

Denk samen met ons na over de catering en het gewenste budget

Wij kijken graag samen naar de meest geschikte mogelijkheden voor u. Ook als het gaat om het budget dat u te besteden heeft voor uw evenement. Het hoeft niet per se duur te zijn, het gaat ons er vooral om dat uw portemonnee niet te veel pijn lijdt. Vandaar dat wij eerst met u in gesprek gaan om te kijken wat voor u het schappelijkst is.

Over eten en drinken hoeft u zich geen zorgen te maken. Met onze chef kunt u een menu samenstellen. U krijgt de mogelijkheid om een buffet te bepalen en daarnaast kunt u samen met de chef nadenken over welke hapjes er tijdens uw evenement worden rondgebracht.