sfeerbeeld

De mooiste trouwlocatie in Leeuwarden

Het moment is aangebroken voor u en uw geliefde om in het huwelijksbootje te stappen. Geweldig! Veel mensen beschouwen hun trouwdag als een van de mooiste dagen van hun leven. Dan is het zaak dat alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is. 

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Welke kleuren wilt u gebruiken? Waar gaat de bruiloft plaatsvinden? En hoeveel gasten zullen aanwezig zijn? Ongeacht de uitdagingen die voor u liggen, u zult er samen zeker uitkomen! Een beetje hulp van ervaren mensen is daarbij nooit verkeerd.

Wij denken graag met u mee bij ze organisatie van uw huwelijksdag. De zorg van het vinden van de perfecte locatie nemen we graag weg! U bent van harte welkom om het Catshuis in het centrum van Leeuwarden te ontdekken. 

De unieke en romantische sfeer van het Catshuis

Bij Boutique Hotel Catshuis staat de liefde centraal op uw bruiloft. De pittoreske locatie in een prachtig historisch pand aan de stadsgracht in Leeuwarden zorgt meteen voor een romantische sfeer. Onze zorgvuldig ingerichte ruimtes laten we perfect aansluiten bij uw bruiloftsthema en de historische elementen van het pand naadloos samensmelten met uw gekozen kleuren en stijl.

Wij streven ernaar om uw bruiloft onvergetelijk te maken, zodat u samen met uw partner volop van de liefde kunt genieten en een fantastisch trouwfeest kunt vieren. Laat ons u ontzorgen en geniet van het gemak van het organiseren van de ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie. Bij Boutique Hotel Catshuis hoeft u nergens anders heen te gaan!

De sfeer en allure van het Catshuis is iets wat u persoonlijk moet ervaren. We nodigen u daarom graag uit kennis te komen maken in het Catshuis. U kunt dan rustig rondkijken en wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook denken we graag met u mee en adviseren we hoe uw huwelijk onvergetelijk wordt. 

groot sfeerbeeld
klein sfeerbeeld

Ontspannen en volop genieten van uw trouwlocatie

Op uw trouwdag is het belangrijk om zorgeloos te genieten van alle romantiek en vreugde. Hoe fantastisch zou het zijn om een betrouwbare partner te hebben die actief met u mee denkt? Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften, weten wij precies wat er nodig is. Ook de details die vaak vergeten worden. Laat ons de volledige organisatie op onze locatie regelen, zodat u zich alleen nog maar hoeft te focussen op het genieten. Met dezelfde contactpersoon heeft u een geruststellend gevoel, en dat is wel zo prettig.

Bij Boutique Hotel Catshuis kunt u erop vertrouwen dat uw gasten volop zullen genieten. Ons toegewijde personeel staat de hele dag voor u klaar, zodat u zich volledig kunt richten op het geven van uw jawoord. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor iedereen, of het nu gaat om drankjes en hapjes, bloemen en decoraties, of hulp bij de planning en coördinatie. Ons team is er om ervoor te zorgen dat uw bruiloft perfect verloopt en al uw wensen worden vervuld.

Met professionele, vriendelijke en attente medewerkers kunt u en uw gasten genieten van een zorgeloze dag. Boutique Hotel Catshuis garandeert een onvergetelijke bruiloft waar alles tot in de puntjes is geregeld. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw speciale dag vlekkeloos verloopt. Reken op ons team om er een prachtige en gedenkwaardige ervaring van te maken.

Behoefte aan meer informatie of vragen?

Stuur uw vraag naar info@catshuisleeuwarden.nl

We denken vrijblijvend mee in de mogelijkheden. Direct de locatie bewonderen? Plan een kennismaking bij ons in het Catshuis en bespreek al uw wensen.

groot sfeerbeeld
klein sfeerbeeld

Wat kost trouwen in het Catshuis?

Dit is lastig om op voorhand te zeggen. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen. Na een vrijblijvende kennismaking maken we graag een voorstel op maat waarin we rekening houden met uw wensen en budget. 

Voorzieningen van het Catshuis in Leeuwarden

Ons luxe boutique hotel is van alle gemakken en luxe voorzien. Met diverse zalen en een klein aantal hotel kamers kunnen we u gedurende de hele dag ontzorgen. Ook onze keuken staat voor u klaar. Kleine hapjes voor een high tea experience of uitgebreide diners voor al uw gasten. Bij ons op locatie is alles mogelijk. 

Maak de ervaring compleet en boek voor uzelf en uw belangrijkste gasten een hotel overnachting bij. De bruidssuite kunt u gedurende de dag gebruiken om uzelf terug te trekken en voor te bereiden.

Het Catshuis als uw trouwlocatie in Leeuwarden

Uw wensen staan centraal. Wij beloven een locatie waar luxe en romantiek voorop staan in het centrum van Leeuwarden. Deze trouwlocatie moet je zelf ervaren. Neem daarom snel contact met ons op of plan vrijblijvend een kennismaking in het Catshuis.